+421 907 618748 (po-pi: 8:00-16:00 / so: 10:00-12:00)

Ochrana osobných údajov

Chránime vaše súkromie. Všetky osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri registrácií sú bezpečne uložené a chránené pred zverejnením a použitím treťou osobou. Údaje sú využívané pre zasielanie objednávok a komunikáciu so zákazníkom. Nikdy nežiadame údaje, ktoré nevyhnutne nepotrebujeme pre bezproblémové doručenie zásielky ku Vám.

Kupujúci (fyzická osoba) oznamuje predávajúcemu svoje meno, priezvisko, adresu pre doručenie zásielky,  PSČ, telefónne číslo a e-mail. Kupujúci (právnická osoba alebo SZČO) oznamuje predávajúcemu svoje úplné obchodné meno, adresu sídla vrátane PSČ, IČO, DIČ alebo IČ DPH, telefónne číslo a e-mailovú adresu.

Predávajúci pri spracovaní osobných údajov postupuje v zmysle Zákona č. 122/2013 o ochrane osobných údajov a spracúva iba osobné údaje nevyhnutné na uzavretie spotrebiteľskej zmluvy. Účel spracovania osobných údajov je plnenie spotrebiteľskej zmluvy, ktorú medzi sebou uzatvárajú predávajúci a kupujúci prostredníctvom objednávky v internetovom obchode www.dudlik.sk. Kupujúci má právo a možnosť kedykoľvek aktualizovať osobné údaje na stránke internetového obchodu www.dudlik.sk, po prihlásení do systému v sekcii "Môj účet". Osobné údaje sú pre účely plnenia spotrebiteľskej zmluvy poskytnuté doručovateľskej spoločnosti Geis SK.

Predávajúci môže spracúvať osobné údaje na marketingové účely (newsletter, info o novinkách a zľavách), len so súhlasom kupujúceho. Tento súhlas poskytuje kupujúci predávajúcemu dobrovoľne zaškrtnutím políčka pri registrácii alebo odosielaní objednávky v eshope. Pre tento účel predávajúci spracúva len nevyhnutné údaje ako: meno a priezvisko, email kupujúceho. Svoj súhlas so spracovaním údajom na marketingové účely má právo kupujúci kedykoľvek odvolať napríklad odoslaním správy na e-mailovú adresu info@dudlik.sk so žiadosťou o odhlásenie z newslettra. Osobné údaje využívané na marketingové účely sa v žiadnom prípade neposkytujú tretím stranám. 

Na základe písomnej žiadosti môže kupujúci od predávajúceho žiadať:

  • potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje kupujúceho spracúvané,
  • informácie o spracúvaní osobných údajov,
  • zoznam osobných údajov, ktoré o kupujúcom predávajúci spracúva,
  • opravu alebo likvidáciu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania; likvidáciu osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže kupujúci požiadať o ich vrátenie; likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona.

Kupujúci môže na základe písomnej žiadosti u predávajúceho namietať voči:

  • spracúvaniu osobných údajov kupujúceho, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jej súhlasu, a žiadať ich likvidáciu,
  • využívaniu osobných údajov kupujúceho na účely priameho marketingu v poštovom styku,
  • alebo poskytovaniu osobných údajov uvedených na účely priameho marketingu.

Kupujúci pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať Úradu na ochranu osobných údajov návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

S cieľom riadneho fungovania internetového obchodu www.dudlik.sk môže predávajúci ukladať na zariadení kupujúceho malé dátové súbory – cookies, vďaka ktorým si internetový obchod môže na určitý čas uchovávať údaje o činnosti a nastaveniach (napr. prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a pod.). Internetový obchod predávajúceho používa súbory cookies na zapamätanie si používateľských nastavení kupujúceho a pre nevyhnutnú funkcionalitu internetového obchodu. Kupujúci môže všetky súbor cookies uložené v jeho zariadení vymazať a prípadne internetový prehliadač vo svojom zariadení nastaviť tak, aby znemožnil ich ukladanie. V takom prípade bude kupujúci pri opakovanej návšteve internetového obchodu pravdepodobne musieť manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby alebo funkcie internetového obchodu nemusia byť funkčné.

 

Suavinex Pinokio Mamatti G-MINI Canpol Babies Baby Ono
O nás

Sme malá rodinná firmička, ktorá sa rozhodla priviesť na slovenský trh oblečenie a ostatné potreby pre deti od 0 do 2 rokov a mamičky tej najlepšej kvality, s krásnym dizajnom a hlavne, za veľmi dobré ceny. Sledujeme vývoj produktov vo svete a snažíme sa prinášať najlepšiu kvalitu za rozumnú cenu, neustále zlepšujeme naše služby a reagujeme na Vaše pripomienky a požiadavky.

Viac info

Kontakty

Dudlik.sk
po-pi: 8:00-16:00 / so: 10:00-12:00

Mobilná verzia
x

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.