+421 907 618748 (po-pi: 8:00-16:00 / so: 10:00-12:00)

Krtko, Krteček, Little Mole...

Krtko, Krtek, Krteček, Little Mole...

„Každý mu hovorí trošku inak, ale zbožňujú ho deti i dospelí po celom svete. Od Lisabonu až po Tokio, no doma je len tu u nás. Spojenie českej značky Gmini a tak veľmi obľúbeného Krtka od výtvarníka Zdeňka Milera je preto úplne prirodzené. Malý tichý hrdina, ktorý tu pomáha kamarátke myške, tam zachraňuje rybku a inokedy zase túži po nohaviciach s veľkými vačkami, bude rozvíjať fantáziu vašich detí nie len v ich snoch či knihách, ale tiež každý okamih, kedy budú v blízkosti oblečenie z kolecie „KRTKO.“ Krtka skrátka milujú úplne všetci!“

Presne z tohto dôvodu sme sa aj my rozhodli zaradiť kolekciu českej značky Gmini „Krtko“ do našej ponuky. Prvýkrát sme ju zbadali na veľtrhu českej značky a odvtedy je našou slabosťou. Pre deti je to krásna a roztomilá postavička z rozprávok, no pre nás dospelých je to sladký návrat v myšlienkach do nášho bezstarostného detstva. Ak by sme si mali vybrať najkrajšiu kolekciu, hlasujeme jednoznačne pre spojenie Gmini a Zdeňka Milera v podobe kolekcie Krtko! V ponuke nášho eshopu www.dudlik.sk nájdete body, dupačky, spacie vaky a pančusky z kolekcie KRTKO čerešničky, KRTKO hudobník a KRTKO telefón. Celú ponuku z kolekcie „Krtko“ môžete vidieť tu.

Späť k článkom
Suavinex PinokioMamattiG-MINIPacketa
O nás

Sme malý internetový obchod, ktorý ponúka oblečenie pre deti od 0 do 2 rokov. S oblečením, ktoré ponúkame v našom e-shope máme osobné skúsenosti, preto môžeme zaručiť kvalitu a spracovanie jednotlivých kúskov. Po dlhšom premýšľaní o produktoch, vytváraní vzťahov s dodávateľmi a tvorení samotného webu vznikol náš detský online obchodík  www.dudlik.sk.

Viac info

Kontakty

Dudlik.sk
po-pi: 8:00-16:00 / so: 10:00-12:00

Mobilná verzia
x

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.