+421 907 618748 (po-pi: 8:00-16:00 / so: 10:00-12:00)

Predstavujeme Vám SUAVINEX!

Milé maminky a tatinkovia, predstavujeme vám značku SUAVINEX! „Zdravé a šťastné deti“ to je poslanie a filozofia značky Suavinex a pre nás hlavný dôvod, prečo sme túto značku zaradili do ponuky na www.dudlik.sk. Je pre nás veľmi dôležité, aby sa vaše deti dostávali do kontaktu s vysoko kvalitnými produktmi, ktoré jednoznačne značka Suavinex v Európe zastupuje.

Výrobcom španielskej značky Suavinex je spoločnosť Exclusivas Rimar S.A., ktorá sa už viac ako 30 rokov spolupodieľa na šťastnom a zdravom vývoji detičiek na celom svete. V súčasnosti sa značka Suavinex považuje za jedinú v Európe, ktorá vytvára dojčenské produkty s tým najvyšším štandardom kvality a s nadčasovým módnym dizajnom. Všetky produkty nesú označenie „vyrobené v Európe“ – „made in EU“ . Spoločnosť Suavinex prichádza každý rok s novou kolekciou a limitovanými edíciami tej najvyššej kvality a módnym dizajnom, pretože dizajn a kvalita sú pre Suavinex kľúčové.

Hlavným poslaním značky je pomôcť deťom vyrastať zdravo a šťastne. Všetky výrobky Suavinex sú „made in EU“ – sú to Európania a všetky ich výrobky sú vyrobené v Španielsku a v rámci európskeho spoločenstva v Nemecku a na Slovensku.  Suavinex sú členmi výboru Child Use and Care Articles, teda organizácie, ktorej hlavným záujmom je zapracovanie noriem pre dojčenské výrobky v Európe. Veľmi zaujímavým faktom je, že kvalita výrobkov presahuje štandardy dané európskymi normami až desaťnásobne. Hlavne preto je Suavinex značkou kvality a dôvery.

Značka Suavinex sa pre svoje kolekcie a neustále inovácie stala doslova módnym doplnkom. Značka poskytuje množstvo produktov pre všetkých, či už s to fľašky, ktoré sú veľmi obľúbené medzi bábätkami, dudlíky, ktoré zamedzujú nežiaduce cumľanie palčeka, atď. Aj väčšina detských zubárov podporuje a odporúča značku Suavinex, pretože v čele vývoja produktov a dizajnov dudlíkov a cumlíkov Suavinex stojí španielske združenie detských zubárov. Všetky produkty sú bez obsahu bisfenolu A – nesú označenie 0% BPA. V súčasných kolekciách, ktoré nájdete aj u nás v ponuke sú krásne fľaštičky a dudlíky s anatomickou alebo guľatou savičkou, s motívom lastovičiek, sušienok, dinosaurov a zajačikov. Dúfame, že sa vám budú kolekcie páčiť a zamilujete si značku SUAVINEX tak, ako my. 

Ponuku produktov Suavinex nájdete v sekcii ZNAČKY – SUAVINEX.

Späť k článkom
Suavinex PinokioMamattiG-MINIPacketa
O nás

Sme malý internetový obchod, ktorý ponúka oblečenie pre deti od 0 do 2 rokov. S oblečením, ktoré ponúkame v našom e-shope máme osobné skúsenosti, preto môžeme zaručiť kvalitu a spracovanie jednotlivých kúskov. Po dlhšom premýšľaní o produktoch, vytváraní vzťahov s dodávateľmi a tvorení samotného webu vznikol náš detský online obchodík  www.dudlik.sk.

Viac info

Kontakty

Dudlik.sk
po-pi: 8:00-16:00 / so: 10:00-12:00

Mobilná verzia
x

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.