+421 907 618748 (po-pi: 8:00-16:00 / so: 10:00-12:00)

Roztomilá značka PINOKIO

Pri výbere značiek do nášho eshopu www.dudlik.sk sme dbali hlavne nato, aby produkty boli vysoko kvalitné a certifikované. To je jeden z dôvodov, prečo sme do ponuky zahrnuli aj poľskú značku Pinokio. Značka Pinokio vyrába oblečenie pre bábätká a detičky do 5 rokov. Riadia sa heslom, že „deti sú náš najväčší poklad v živote“ a preto vynakladajú všetko úsilie na uspokojenie očakávaní rodičov a detí. V ponuke nášho internetového obchodu nájdete kolekcie Smart Fox, Číselká, Folk, Pikolina, Martinet a Wild Boy.

Všetky produkty sú vyrábané v Poľsku a viac ako 95% vecí je šitých priamo v centrále v Piotrków Trybunalski, aby mohli pozorne odpozorovať celý výrobný proces. Každý kus oblečenia je starostlivo kontrolovaný skúsenými zamestnancami. Okrem výborného kontrolného procesu kladú dôraz na výber kvalitných materiálov a doplnkov, aby oblečenie nezmenilo farbu alebo tvar po vypraní. Používajú textílie a doplnky iba z poľských a nemeckých firiem, s ktorými spolupracujú už roky. Dbajú, aby boli materiály nielen odolné, ale čo je najdôležitejšie, bezpečné pre deti. Všetky materiály používané vo výrobe sú bez akýchkoľvek toxických látok. Výrobkom bola udelená certifikácia „Bezpečné pre deti“.

Značka Pinokio bola založená v roku 1991. Bolo to v období neustálych zmien, sociálnych i osobných, keď sa majiteľom značky narodili synovia. Začali si šiť vlastné detské oblečenie a spodnú bielizeň pre deti, pretože tieto výrobky boli na trhu čím ďalej tým viac vzácnejšie. Postupom času boli spokojní s kvalitou svojich výrobkov a začali premýšľať o založení a prevádzkovaní vlastnej malej firmy. Naše výrobky boli na trhu čoraz viac oceňované a firma sa začala rozrastať. Zamestnali viac pracovníkov a presťahovali sa do väčšej prevádzky. Značka Pinokio sa stala vyhľadávanou a úspešnou značkou v Poľsku. Prvé ocenenie prišlo v roku 1995. Bolo to ocenenie za kvalitu vyrábaných výrobkov od Textile Research Institute TRICOTEXTIL.

V roku 2007 sa výroba značky PINOKIO presťahovala do súčasného novovybudovaného ústredia. V roku 2010 značka obdržala cenu pre dynamicky sa rozvíjajúce firmy, Business Gazelle. V tom istom roku boli ocenení tiež certifikátom "Bezpečné pre dieťa", čo je skratka certifikácie kvality a bezpečnosti výrobkov. Aby spoločnosť získala túto certifikáciu, musí spĺňať kritériá kvality, bezpečnosti použitia a vplyvu na životné prostredie. Certifikácia je dôkazom, že ich výrobky nedráždia detskú pokožku a nebudú mať negatívny vplyv na ich zdravie ani v budúcnosti.

"Pred 25 rokmi sme ani len netušili, že sa naša firma takto rozrastie a bude úspešná. Sme hlboko vďační našim klientom za ich dlhodobú podporu a našim zamestnancom, najmä tým, ktorí boli s nami od samého začiatku."

Produkty značky Pinokio nájdete v sekcii Značky - PINOKIO.

Späť k článkom
Suavinex PinokioMamattiG-MINIPacketa
O nás

Sme malý internetový obchod, ktorý ponúka oblečenie pre deti od 0 do 2 rokov. S oblečením, ktoré ponúkame v našom e-shope máme osobné skúsenosti, preto môžeme zaručiť kvalitu a spracovanie jednotlivých kúskov. Po dlhšom premýšľaní o produktoch, vytváraní vzťahov s dodávateľmi a tvorení samotného webu vznikol náš detský online obchodík  www.dudlik.sk.

Viac info

Kontakty

Dudlik.sk
po-pi: 8:00-16:00 / so: 10:00-12:00

Mobilná verzia
x

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.